Naša priča

GUNUM Trade DOO je kompnija sa sedištem u Beogradu koja pruža usluge uvoza i izvoza proizvoda kao i konsultantske usluge za poslovanje na Balkanu. Pruža konsultantske usluge u mnogim različitim oblastima kao što su obuka, osnivanje kompanije, iznajmljivanje stambenih i poslovnih prostora, omogućavanje saradnje sa pouzdanim knjigovodstvenim agencijama.

Naša misija

Kao GUNUM Trade, naša misija je da vam pružimo najbolju uslugu u skladu sa poslovnom oblašću u kojoj želite da dobijete konsultantske usluge na Balkanu.

Naša vizija

Biti najpouzdanija, uspešna i ka rešenjima orijentisana konsultantska kuća na Balkanu.

chronis-yan-OdDahpSQdS8-unsplash

Naš Princip Rada

Princip rada Gunum Trade DOO sastoji se od 4 glavna kriterijuma.

01

Definisanje

Proces započinjemo definisanjem područja u kom Vam je potrebna konsultantska usluga.
02

Istraživanje

Vršimo detaljna istraživanja u polju Vašeg intresovanja.
03

Planiranje

Nakon definicanja oblasti i procesa istraživanja, izrađujemo svoj plan na najprikladniji način i pripremamo ga za realizaciju.
04

Realizacija

Poslednjim korakom koji smo sproveli u delo, dovršavamo postojeći proces i postižemo najuspešniji rezultat za vas
1 +
Zadovoljnih klijenata
1 +
Studenata sa Begradskog Univerziteta
1 +
Osnovanih firmi
1 +
Veb stranica

Mreža naših usluga

U nastavku možete videti procentualno izražene rezultate naših usluga u Srbiji. Koji god bio vaš san, hajde da ga ostvarimo zajedno na Balkanu.
Profesionalni dizajn veb stranica
90%
Konsultantske usluge za obrazovanje na Beogradskom univerzitetu
80%
Saradnja sa knjigovodstvenim agencijama i pravnim savetnicima
85%
Osnivanje preduzeća u Srbiji
100%
Dobijanje boravišne i radne dozvole
100%
Iznajmljivanje stambenih i poslovnih prostora
85%
Prezentacija finansijskog izveštaja
80%
Analiza izvoza proizvoda iz Turske
90%

Zašto da odaberete nas?

 • 01

  Profesionalni pristup

  Bez obzira u kojoj oblasti dobijate našu uslugu, mi pažljivo pratimo sve korake u vaše ime i obaveštavamo vas o procesu.
 • 02

  Fokusiramo se na rezultate

  Nastojimo da svi procesi neometano teku do uspešnog završeka, uz napredno poznavanje srpskog jezika i naših profesionalnih partnera na srpskom tržištu u svojim oblastima.
 • 03

  Zadovoljni klijenti

  Naš prioritet u vezi sa uslugom koju dobijate je da osiguramo vaše zadovoljstvo i budemo uz vas kad god vam zatreba.

Često postavljana pitanja

U nastavku možete pronaći odgovore na neka od pitanja koja biste mogli imati o Srbiji. Pored toga, za sva lična pitanja možete nam poslati poruku putem WhatsAppa ili poslati poruku na temu iz odeljka za kontakt.

Troškovi su različiti u zavisnosti od grada u kome živite, ali u poređenju sa Turskom može se reći da život u Srbiji nije skup, ali nije ni jeftin. Konkretno, glavni grad Beograd, stanarina, računi za komunalne usluge i odeća veći su od prosečnih troškova u drugim gradovima Srbije.

Svakako najviše mogućnosti za investiranje u Srbiji je u Beogradu. Razlog tome je što grad svojom promenljivom strukturom i popularnošću privlači posetioce različitih nacija. Takođe, gradovi poput Novog Sada i Niša imaju povoljne uslove za različite investicione mreže.

Najprikladniji sektori za investiranje u Srbiji su građevinarstvo, turizam, prehrambena i modna industrija. U oblasti građevine izvode se radovi na polju obnove i građenja zbog podsticaja države Srbije u restauraciji starijih zdanja.

Pored građevinskog sektora, poslednjih godina primećen je veliki porast u prehrambenoj i modnoj industriji. Naročito u prehrambenom sektoru, mnogi turski investitori otvaraju restorane i prodavnice brze hrane u Srbiji. 

Možemo reći da Srbija nudi veoma raznolik i bogat društveni život. Beograd je posebno jedan od retkih svetskih gradova poznat po izuzetnom provou. Srbija odaje atmosferu žive države svojim popularnim noćnim životom i celogodišnjim festivalima.   

Tri najveća grada u Srbiji, Beograd, Niš i Novi Sad imaju veliki broj fakulteta. Pružamo Vam konsultantske usluge pri izboru fakulteta, a posebno je važno reći da diploma Univerziteta u Beogradu priznata od strane YÖK-a.

Iako je službeni jezik nastave srpski, postoje različiti fakulteti na kojima možete studirati na engleskom jeziku. Za detaljne informacije preporučujemo vam da pregledate naš obrazovni paket za Univerzitet u Beogradu.

Iako lični troškovi svakog studenta variraju, pod pretpostavkom da ćete boraviti u studentskom domu ili kući gde možete imati svoju sobu, u proseku je potrebno da izdvojite 125 - 150 evra.

Dodatno, ukoliko sami pripremate namirnice kod kuće, prosečni troškovi će iznositi oko 450-500 evra.

Mesajınız
1
GUNUM Trade DOO
Merhabalar,
Nasıl yardımcı olabiliriz?