Naše Usluge

U nastavku možete pronaći područja na Balkanu na kojima pružamo konsultantske usluge. Ukoliko imate pitanje ili Vam je potrebno mišljenje o temi za koju želite da dobijete konsultantsku uslugu obratite nam se putem e-mail iz odeljka za kontakt ili porukom putem našeg WhatsApp broja.

Osnivanje kompanije i dobijanje boravišta i radne dozvole
Nakon što odlučite da investirate u Srbiji u svoju oblast poslovanja, pažljivo sprovodimo osnivanje vaše kompanije i postupak dobijanja radnih i boravišnih dozvola i finalizujemo ih u najkraćem mogućem roku.
Detaljnije
Profesionalni dizajn veb stranica za vašu kompaniju
Nudimo vam uslugu sa temom i paketom koji najbolje odgovaraju vašem poslovnom području u Srbiji. Izrada veb stranice će u roku od 15 dana učiniti vaš brend vidljivim na društvenim mrežama.
Detaljnije
Analiza izvoza proizvoda iz Turske
Ukazujemo Vam i u kroz izveštaj dostavljamo mišljenje o najprodavanijim proizvodima bilo da je reč o prehrambenim proizvodima, nameštaju, proizvodima za čišćenje bilo da je reč o proizvodima koji su Vama interesantni.
Detaljnije
Iznajmljivanje stambenih i poslovnih prostora
Zahvaljujući našm profesionalnom timu za promet nekretnina u kratkom roku vam moemo pronaći najpovoljnije stanove, ali i radna mesta u Srbiji. Takođe vam nudimo različite alternative za sva mesta koja ćemo naći u ovom procesu.
Detaljnije
Konsultantske usluge za obrazovanje na Beogradskom univerzitetu
Pripremamo i pratimo proceduru prijave i upisa na najveći državni univerzitet u Srbiji.
Detaljnije
Saradnja sa knjigovodstvenim agencijama i advokatima
Nakon što odlučite da investirate u Srbiji, pomoći ćemo Vam u pronalaženju advokata i računovođe radi obezbeđenja uspešnog poslovanja nakon osnivanja kompanije.
Detaljnije

Komentari naših kupaca

Ispod možete pronaći komentare naših kupaca koji od nas dobijaju usluge u različitim oblastima.

„Dugo sam planirao da studiram u inostranstvu. U međuvremenu, na preporuku prijatelja, započeo sam istraživanje univerziteta u Srbiji. Posle sam se odlučio za Univerzitet u Beogradu, koji je za mene bio najpogodnija opcija. Zahvalan sam kompaniji GUNUM Trade DOO, koja je iskreno odgovorila na sva moja pitanja tokom ovog procesa i uvek je bila uz mene tokom postupka registracije. Najbolje preduzeće u Srbiji za savetovanje studenata. ''
Melis E.
Učenik
„Neko vreme smo imali plan da sa svojim partnerima investiramo u Balkan u odevni sektor. Trenutno aktivno prodajemo u Srbiji zahvaljujući kompaniji GUUM Trade DOO, sa kojom smo imali priliku da sarađujemo kao rezultat našeg istraživanja. GUNUM Trade DOO, koji nam pomaže u svakom trenutku od osnivanja kompanije do sticanja svih dozvola, od sveg srca preporučujem svim investitorima.
Kenan D.
Investitor
„Planirao sam da odem u inostranstvo u ekonomičan i živopisan grad za obrazovanje jezika. U ovom trenutku, kao rezultat mog istraživanja grada Beograda, imao sam sastanke sa GUNUM Trade DOO kako bih dobio konsultacije po ovom pitanju. Želeo bih da zahvalim porodici GUNUM Trade na izvrsnom obavljanju svih transakcija, od škole stranih jezika do koje želim da idem do svog smeštaja. ''
Ece S.
Učenik
„Posle dugog istraživanja investicija u Srbiji, odlučili smo da otvorimo našu kompaniju u Beogradu. Našu kompaniju, koju poslujemo na polju nameštaja, osnovali smo za kratko vreme zajedno sa GUNUM Trade DOO. Posle su brzo pronašli rešenje za nas u pronalaženju izložbenog prostora, advokata i računovođe. Nadamo se da će se naše partnerstvo nastaviti dugi niz godina, GUNUM Trade DOO je najuspešnija konsultantska firma na Balkanu. ''
Cemil N.
Investitor
„Nakon prvog dolaska u Beograd sa mojim partnerima 2019. godine, odlučili smo da investiramo u ovaj grad. Cilj nam je bio da osnujemo kompaniju na polju suvenira i nakita. Razgovarali smo sa kompanijom GUNUM Trade DOO, na koju sam 2020. godine dobio pozitivne komentare. Od dana kada su osnovali našu kompaniju u Srbiji, oni su za kratko vreme rešili sve naše probleme i uvek su im pružali pomoć. Najpouzdanija kompanija iz koje možete dobiti konsultantske usluge u Srbiji. ''
Mert C.
Investitor
Mesajınız
1
GUNUM Trade DOO
Merhabalar,
Nasıl yardımcı olabiliriz?